انتشار کتاب عضو هیات علمی دانشکده برق و کامپیوتر  دانشگاه صنعتی قم در انتشارات Taylor & Francis

سه شنبه هفدهم خرداد 1401 ساعت 1:44 ب ظ

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر احسان حیدریان فروشانی ازاعضای هیات علمی گروه مهندسی برق کنترل و قدرت دانشگاه صنعتی قم کتاب
virtual power plant solution for future smart energy communities را ویراستاری کرد. این کتاب توسط انتشارات Taylor & Francis به چاپ رسیده‌ است .
ترجمه خلاصه این کتاب شرح ذیل است:
هدف نیروگاه مجازی سرعت بخشیدن در جهت نیل به انرژی هوشمند و پاک بواسطه تسهیل یکپارچه سازی منابع انرژی تجدیدپذیر می باشد. از دیگر اهداف نیروگاه مجازی می توان به ارتقا بهره وری انرژی، رویکردهای جدید برای ذخیره سازی انرژی، تقویت مشارکت فعال مصرف کنندگان و رساندن مصرف کنندگان به خودکفایی در انرژی اشاره نمود‌. همه اینها در حالیست که علاوه بر کاهش هزینه ها، انتشار گازهای گلخانه ای و وابستگی به سوختهای فسیلی جهت تولید برق نیز کاهش می یابد‌. ایجاد فضاهای جدید جهت مبادلات انرژی به صورت هوشمند و محلی از سایر اهداف نیروگاه مجازی می باشد.
شایان ذکر است این دومین کتاب ترجمه شده توسط دکتراحسان حیدریان فروشانی در انتشارات Taylor & Francis می باشد.