همزمان با روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی از تلاشگران این عرصه در دانشگاه صنعتی قم تقدیر شد

شنبه سی و یکم اردیبهشت 1401 ساعت 11:34 ق ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه همزمان با روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی دکتر رضائی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم از روابط عمومی این دانشگاه تقدیر و تشکر کرد.
دکتر رضائی نور گفت: شفاف‌سازی تولید محتوا و انتشار شفاف، درست و به هنگام اخبار یکی از مهمترین وظایف روابط عمومی است که به حمدلله در این زمینه شما عزیزان عملکرد بسیار خوبی داشته اید.
رئیس دانشگاه صنعتی قم با اشاره به اینکه روابط عمومی ششمین شغل پر استرس معرفی شده است، افزود: داشتن خلاقیت، مهارت های ارتباطی، مهارت های مربوطه جهت تولید محتوا، دقت، سرعت عمل و به روز بودن از جمله عواملی است که این حرفه را سخت تر کرده است.