فرصتی کم نظیر برای ادامه تحصیل متقاضیان غیر ایرانی

سه شنبه شانزدهم فروردین 1401 ساعت 11:47 ق ظ
فرصتی کم نظیر برای ادامه تحصیل متقاضیان غیر ایرانی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دانشگاه صنعتی قم در مقاطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشجوی غیر ایرانی جذب می کند.
از جمله رشته های این دانشگاه برای تحصیل دانشجویان غیر ایرانی در مقطع کارشناسی ارشد برق با گرایش های الکترونیک قدرت و ماشین های الکتریکی، سیستم های قدرت، برق کنترل، مخابرات میدان و موج، مخابرات سیستم، مدارهای مجتمع الکترونیک و مهندسی کامپیوتر با گرایش نرم افزار می باشد.
در حوزه فنی و مهندسی در مقطع کارشناسی رشته های مهندسی عمران، مهندسی صنایع و پلیمر در مقطع کارشناسی ارشد گرایش های ژئو تکنیک و محیط زیست در مهندسی عمران، بهینه سازی سیستم ها در مهندسی صنایع و فراورش در مهندسی پلیمر است.
از جمله دیگر رشته های این دانشگاه برای تحصیل دانشجویان غیر ایرانی فیزیک مهندسی و مهندسی انرژی در مقطع کارشناسی، سه گرایش ساخت و تولید، طراحی کاربردی و تبدیل انرژی و همچنین نانو فناوری با گرایش نانو الکترونیک در مقطع کارشناسی ارشد و مهندسی مکانیک با گرایش طراحی کاربردی است.
علاوه بر این کارشناسی ارشد رشته های شیمی آلی و ریاضی کاربردی نیز ارائه می شود.
علاقمندان جهت تحصیل می توانند از طریق لینک https://www.qut.ac.ir/fa/fstudent/sabt1 اقدام به ثبت نام کنند.