حضور رئیس دانشگاه صنعتی قم در برنامه گفتگوی خبری صدا و سیمای مرکز نور

یکشنبه پانزدهم اسفند 1400 ساعت 11:38 ق ظ
حضور رئیس دانشگاه صنعتی قم در  برنامه گفتگوی خبری صدا و سیمای مرکز نور
به گزارش روابط عمومی دانشگاه:دکتر رضایی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم در برنامه گفتگوی خبری صدا و سیمای مرکز نور به تشریح برنامه های این دانشگاه پرداخت.
وی  با بیان اینکه دانشگاه صنعتی قم با توجه به وجود شهرک‌های صنعتی مختلف در استان از جایگاه ویژه ای برخوردار است بیان کرد: این دانشگاه حدود ۲ هزار دانشجو دارد که ۳۰ درصد آن بومی و ۷۰ درصد غیربومی هستند.
 رئیس دانشگاه صنعتی قم با اشاره به اینکه این دانشگاه دارای ۵۰ آزمایشگاه تخصصی 10 کارگاه و مرکز نوآوری است افزود: تمام تجهیزات دانشگاه مثال بازنگری شده و همواره با اهتمام مسئولان و اساتید در حال تغییر است.
دکتر رضائی نور با بیان اینکه دانشگاه صنعتی‌قم جذب دانشجویان بین المللی را در سال های گذشته آغاز کرده است افزود: این برنامه در افق پیشرو موجب توسعه رشته‌های تحصیلات تکمیلی و کیفیت دانشجویان بین الملل خواهد بود.
رئیس دانشگاه صنعتی در پایان یادآور شد: دانشگاه صنعتی در سال گذشته در رتبه های اول و دوم اشتغال در بین فارغ التحصیلان قرار داشته است ادامه داد: در طرح همیار صنعت تبادل علم و تجربه بین اساتید و دانشجویان با مراکز صنعتی انجام می گیرد.