رئیس دانشگاه صنعتی قم در پیامی زادروز خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس را تبریک گفت

سه شنبه سوم اسفند 1400 ساعت 12:39 ق ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر رضایی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی زاد روز خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس را تبریک گفت. متن کامل پیام به شرح زیر است:
پنجم اسفند ماه روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی که نویسنده‌، منجم، ریاضی‌دان و پدر مهندسی ایران است، مناسبتی ارزشمند برای بزرگداشت جایگاه مهندسین ایران عزیزمان است.
جای بسی افتخار است که در کشور خود دانشمندانی چون خواجه نصیرالدین طوسی، ابوریحان بیرونی، ابو علی سینا و ... را داریم که نام و یادشان هنوز در دنیا مطرح است. جامعه علمی کشور پتانسیل این را دارد که با الگو پذیری از این دانشمندان بزرگ و با اخلاق، رشد و شکوفایی ایران اسلامی را به ارمغان آورد و عزت و سربلندی کشور عزیزمان را بیش از پیش رقم زند.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره 1400 شهید مهندس، این روز را به تمامی مهندسان متخصص و متعهد، به ویژه مهندسین پرتلاش دانشگاه صنعتی قم تبریک و تهنیت عرض می نمایم و امیدوارم با تلاش و همت مضاعف بتوانیم شاهد توسعه علم و فناوری در ایران اسلامی باشیم.