نقش محوری دانشگاه صنعتی قم در تولیدات صنعتی استان

شنبه بیست و پنجم دی 1400 ساعت 1:14 ب ظ
نقش محوری دانشگاه صنعتی قم در تولیدات صنعتی استان
به‌گزارش روابط‌عمومی دانشگاه: با توجه به احداث دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی قم در شرکت صنعتی پاکشوما، حضور اساتید و دانشجویان این دانشگاه در شرکت پاکشوما پررنگ‌ تر شده‌است.
در این راستا به درخواست مسئولین شرکت بااعزام گروه‌های فعال همیار صنعت در این شرکت، عارضه‌یابی های اساسی در تولید صورت گرفته است. مسئولین دانشگاه صنعتی قم جهت رفع عارضه ها و آسیب های موجود در خط تولید شرکت پاکشوما با برگزاری دوره های آموزشی به شرکت پاکشوما کمک بسزایی می کنند. ازجمله این دوره‌های آموزشی ممیزی انبار و اصول مدیریت توسط دکتر رضائی نور، قالب‌سازی و تزریق پلاستیک توسط دکتر راستی ، پلیمر و تزریق پلاستیک توسط دکتر نجفی، مدیریت و ممیزی برق و انرژی توسط دکتر محمدی، نظام آراستگی محیط کار توسط دکتر مرجانی و دوره اصول مدیریت رفتار سازمانی توسط دکتر حاجی‌زاده می باشد.