پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت روز بصیرت

چهارشنبه هشتم دی 1400 ساعت 2:9 ب ظ
پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت روز بصیرت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتررضائی نور، رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی روز بصیرت را گرامی داشت.

متن کامل این پیام به شرح ذیل است:

بسمه تعالی
ملت شریف  ایران در ۹ دی سال ۱۳۸۸چنان به ندای رهبر و پیشوای خود لبیک گفتند و حماسه ای به یادماندنی آفریدند که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) فرمودند: اگر صدها بار هم برای نعمت هوشیاری این ملّت سجده شکر به جای آورده شود، باز هم کم است.
۹دی ماه ۱۳۸۸ مظهر نفوذ ناپذیری جمهوری اسلامی ایران در برابر فتنه‌های استکبار جهانی است. مردم شریف ایران نشان دادند که با شور و شعور انقلابی و همچنین پیروی از منویات مقام عظمای ولایت راه هرگونه دسیسه و کارشکنی را در برابر دشمنان خواند بست.
اینجانب  به نمایندگی از جامعه دانشگاهی صنعتی قم ضمن تجدید بیعت با مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و پاسداری از آرمان های والای امام  خمینی (ره) و ادای احترام به مقام شامخ شهدای همیشه جاوید ، دهه بصیرت و روز میثاق امت با ولایت را گرامی می داریم.