رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی هفته دفاع مقدس را گرامی داشت

سه شنبه سی ام شهریور 1400 ساعت 9:28 ق ظ
رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی هفته دفاع مقدس را گرامی داشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه متن کامل این پیام به شرح ذیل است:
بسمه تعالی
پایان شهریور ماه روزهای مغتمنی است که یاد و خاطرات هشت سال دفاع مقدس مرور می شود. روزهایی که برای حفظ ذره ذره خاک میهن، جوانان و زنان و مردان زیادی به شهادت رسیده اند تا استقلال و آزادی میهن اسلامی حفظ شود.
هفته دفاع مقدس بیانگر ايثار و استقامت راد مردان و شير زناني است كه در لبيك به فرمان امام خمینی (ره) جان، مال و حتی فرزند خود را فدا کردند تا حماسه مقاومتشان را در تاریخ جاودان کردند و به الگویی برای تمام آزادگان جهان تبدیل شدند.
بی شک ایثار و شهادت عزیزانمان در هشت سال دفاع مقدس به دشمنان ایران اسلامی نشان داد که ایرانیان راه هرگونه توطئه و تجاوز دشمنان به حریم مقدس کشورمان را برای همیشه خواهند بست.
اینجانب ضمن گراميداشت ياد و خاطره رشادت ها و دلاورمردي هاي تمامي شهيدان گرانقدر، رزمندگان و ايثارگران عزیز از خداوند متعال سربلندي ايران اسلامي و توفيقات روز افزون مردم شريف ایران را در پرتو منويات رهبر عظيم الشان انقلاب و فرماندهي معظم كل قوا حضرت آيت اله خامنه اي (مد ظله العالي) مسئلت مي نمائيم.