آغاز به کار سامانه علم سنجی اعضای  هیات علمی دانشگاه صنعتی قم

چهارشنبه سی ام تیر 1400 ساعت 11:23 ق ظ
آغاز به کار سامانه علم سنجی اعضای  هیات علمی دانشگاه صنعتی قم

سامانه علم ‌سنجی دانشگاه صنعتی قم به آدرس http://scimet.qut.ac.ir/ با هدف استخراج شاخصهای علم سنجی در سطوح مختلف جهت به کارگیری در امر تشویق و ارزیابی عملکرد پژوهشی محققان دانشگاه راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:شاخص های علم سنجی ارائه شده اعضای هیات علمی در این سامانه عبارتند از تعداد مقالات نمایه شده هر عضو هیات علمی در بانک‌های اطلاعاتی Scopus ،WoS و Google Scholar، تعداد کل استنادات دریافت شده، میانگین استناد به ازای هر مقاله، شاخص H-Index، شاخص H-Index بدون خوداستنادی و شاخص‌های دیگر مانند G-Index می باشد.
علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر، ارسال دیدگاه ها، نقطه نظرات و یا  نواقص احتمالی از طریق لینک ارسال بازخورد در انتهای صفحه اول سامانه و یا ایمیل به آدرس press@qut.ac.irبا کارشناسان سامانه در ارتباط باشند.