برگزاری جشن میلاد کریمه اهل‌بیت(س) با حضور دانشجویان دانشگاه صنعتی قم

یکشنبه بیست و سوم خرداد 1400 ساعت 9:53 ق ظ
برگزاری جشن میلاد کریمه اهل‌بیت(س) با حضور دانشجویان دانشگاه صنعتی قم

ویژه برنامه جشن میلاد کریمه اهل‌بیت(س) با حضور جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی قم در سالن امام خامنه‌ای حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ این مراسم به همت جامعه اسلامی، نهاد نمایندگی رهبری، معاونت فرهنگی دانشگاه صنعتی قم و معاونت فرهنگی آستان مقدس قم در اولین روز ار دهه کرامت برگزار شد.
سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین دکترحمیدرضا قرانی مبین، شعرخوانی عاطفه جوشقانیان، خاطره‌گویی پدر شهید مهدی ایمانی، مولودی‌خوانی حسن اسدالهی و برگزاری مسابقات و اهدای هدایای فرهنگی از جمله بخش‌های مختلف این مراسم بود.
قابل ذکر است دراین ویژه برنامه  تعدادی از دانشجویان ، اساتید و کارکنان دانشگاه با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی حضور داشتند و علاوه بر آن تعداد کثیری از مخاطبان بصورت زنده از طریق فضای مجازی از برنامه های این جشن بهره مند شدند .