پیام تبریک رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت روز معلم

یکشنبه دوازدهم اردیبهشت 1400 ساعت 10:24 ق ظ
پیام تبریک رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت روز معلم
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ رئیس دانشگاه صنعتی قم، فرا رسیدن 12 اردیبهست و آغاز هفته معلم را به معلمان، اساتید، مربیان و تلاشگران عرصه علم و دانش تبریک گفت.  در متن تبریک پیام دکتر رضایی نور آمده است:
                                                             بسم الله الرحمن الرحیم
معلم با آموختن به یک انسان کلید بهره برداری از گنجینه ای تمام نشدنی را به او می دهد. مقام معظم رهبری (مدظله)
۱۲ اردیبهشت یاد آور عظمت مردان و زنان فرهیخته‌ای است که در تاریخ پرافتخار این سرزمین، در حریم مقدس دانشگاه؛ مدرسه و فضای آسمانی تعلیم و تربیت، زیباترین جلوه‌های عشق و ایثار را به تصویر کشیده‌اند.
انسان هایی که نام خود را در زمره­ واژه­ مقدس معلم ثبت کردند، رهروی راه انبیاءاند و به سان آنان با زدودن ظلمات جهل و نادانی، زلال ایمان را در لوح جان جاری می­ سازند.
به راستی که اینان با تحمل رنج در اعطای گنج علم و دانش به دیگران همچون شمعی می­ سوزند و صبورانه رسالت الهی خود را به سر منزل مقصود می‏ رسانند.
بدون شک معلمین دارای جایگاه والایی هستند همچنان که امام خمینی (ره) می­ فرمایند: «مقام معلم مقام والایی است، مقامی بالاتر از مقام معلم نیست.»
اينجانب ضمن گراميداشت سالروز شهادت علامه مطهري، روز معلم و استاد را به تمامي معلمان، مربیان و تلاشگران عرصه علم و دانش و به ويژه اساتيد محترم دانشگاه صنعتی قم ، تبريك عرض نموده و اميدوارم در پناه خداوند متعال، در تعليم و تربیت فرزندان عزيز و آينده سازان ميهن اسلامي‌مان همواره موفق و سربلند باشید.

جلال رضائی نور
                                                                                                                                                      رئیس دانشگاه صنعتی قم