اجرای طرح همدلی و احوال پرسی با دانشجویان در ایام کرونا

یکشنبه هفدهم اسفند 1399 ساعت 7:56 ق ظ
اجرای طرح همدلی و احوال پرسی با دانشجویان در ایام کرونا
طرح همدلی با دانشجویان با هدف افزایش حمایت روانی، اجتماعی از دانشجویان،در راستای ارتباط موثر دانشگاه و دانشجو به ویژه ورودی های جدید، در دوره ی کرونا اجرا شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قم؛ این طرح توسط کارشناسان مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی قم و دربازه زمانی زمستان ۱۳۹۹ در حال اجرا می باشد.
آقای نصیری مسئول مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه صنعتی قم گفت: بر اساس این طرح کارشناسان مرکز مشاوره با تماس با دانشجویان ضمن احوال پرسی و صحبت با ایشان تلاش می کنند تا نسبت به گردآوری مسائل و مشکلات دانشجویان در ایام کرونا و انعکاس آن به مدیران و معاونت های مربوط اقدام نمایند.
وی ادامه داد: از اهداف مهم این طرح ارتباط مؤثر دانشگاه و دانشجو در شرایط ویژه کرونایی، شناسایی و غربالگری روانشناختی ، تحصیلی ، اقتصادی و...دانشجویان و ارائه راهکارهای مناسب جهت رفع مسائل و مشکلات این روزهای دانشجویان عنوان کردند.