برگزاری مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) در دانشگاه صنعتی قم

سه شنبه سی ام دی 1399 ساعت 10:40 ق ظ
برگزاری مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) در دانشگاه صنعتی قم
مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها درنمازخانه  دانشگاه صنعتی قم باحضور جمعی از کارکنان واساتید و با رعایت دستورالعمل های بهداشتی برگزار شد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین دکترقربانی مبین مسئول نهاد مقام معظم رهبری با اشاره به حدیث:إِنَّ ابْنَتِي فَاطِمَةَ(س) مَلَأَ اللَّهُ قَلْبَهَا وَ جَوَارِحَهَا إِيمَاناً إِلَى مُشَاشِهَا، فَتَفَرَّغَتْ‏ لِطَاعَةِ اللَّهِ‏.
خداوند قلب دخترم فاطمه(س) و سراپاى وجود او را سرشار از ايمان نموده است، پس فاطمه وجود خویش را در اطاعت خدا محض نموده است، از پیامبر اکرم(ص)گفت:حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها بهترین الگو برای ما علی الخصوص جوانان است وباید برای داشتن زندگی خدا پسندانه راه و مسیرشان را انتخاب کنیم تا مورد رضایت خداوند قرار بگیریم.
وی ادامه داد:تمسک به آیات قرآن و احادیث به عوامل تقویت ایمان از جمله توکل، عمل به احکام الهی، انس با قرآن، دعا و دفاع از حق بهترین راه برای رسیدن به زندگی اسلامی است.
این مراسم با مرثیه سرایی و عزاداری عاشقان و دلداگان حضرت صدیقه کبری (س) یایان یافت.