مراسم بزرگداشت حضرت آیت الله محمد تقی مصباح یزدی (ره) ویژه دانشگاهیان استان قم

یکشنبه بیست و یکم دی 1399 ساعت 10:2 ق ظ
مراسم بزرگداشت حضرت آیت الله محمد تقی مصباح یزدی (ره) ویژه دانشگاهیان استان قم
با احترام و عرض تسلیت ایام سوگواری صدیقه کبری حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) به اطلاع می رساند مراسم ویژه دانشگاهیان استان قم جهت بزرگداشت اسوه علم اخلاص و بصیرت ، حضرت آیت الله محمد تقی مصباح یزدی(ره) با حضور بیت شریف ایشان در روز یکشنبه 1399/10/21 بعد از اقامه نماز ظهر و عصر در مسجد دانشگاه قم با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار می گردد.
دانشگاه قم بعنوان میزبان این مراسم، از کلیه همکاران و دانشگاهیان ارجمند جهت شرکت در این مراسم دعوت می نماید.
علامه آیت الله مصباح یزدی(ره)، بنیانگذار و رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، نماینده منتخب مردم استان خراسان رضوی در مجلس خبرگان رهبری،عضو سابق شورای عالی انقلاب فرهنگی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، رئیس سابق شورای عالی مجمه جهانی اهلبیت(ع)، روز دوازدهم دی ماه در یکی از بیمارستانهای تهران درگذشت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم تشییع پیکر آیت الله مصباح یزدی در 15 دی ماه 1399 از مصلی شهر قم به سمت حرم مطهر حضرت معصومه(س)، برگزار و پیکر مطهر ایشان پس از عمری مجاهدت در دفاع از آرمان های اسلام و انقلاب،در مجاورت مضجع نورانی کریمه اهلبیت حضرت فاطمه معصومه(س)، و درجوار قبر آیت الله بهجت، در آغوش خاک آرام گرفت.در این مراسم هیات رئیسه دانشگاه و تعدادی از مدیران و کارکنان دانشگاه صنعتی قم، خیل عظیم سوگواران وشاگردان این استاد فرزانه را همراهی نمودند.