اطلاعیه ثبت نام داوطلبان انتخابات شورای صنفی دانشجویی

شنبه بیست و نهم آذر 1399 ساعت 11:53 ق ظ
اطلاعیه ثبت نام داوطلبان انتخابات شورای صنفی دانشجویی
قابل توجه دانشجویان محترم متقاضی عضویت در شورای صنفی سال تحصیلی 1400-1399:
دانشجویان واجد شرایط می‌توانند در صورت تمایل به کاندیداتوری، از تاریخ1399/09/29 لغایت 1399/10/01اطلاعات لازم از قبیل نام و نام خانوادگی و شماره دانشجویی و مقطع و رشته تحصیلی خود را به شماره 09100795078 از طریق پیام رسان واتساپ و یا 09380835078 از طریق پیام رسان بله ارسال نمایند. ضمنا اسامی افراد تایید شده پس از بررسی اعلام خواهد شد. شرایط عمومی داوطلبان عضویت به شرح زیر است:
1. اعتقاد به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و التزام عملی به ولایت مطلقه فقیه و قانون اساسی .
2. اشتغال به تحصیل تمام وقت در موسسه محل فعالیت در یکی از مقاطع کارشناسی پیوسته، کارشناسی ارشد و دکترا و گذراندن یک نیمسال برای دانشجویان کارشناسی.
3. نداشتن حکم قطعی محکومیت در کمیته انضباطی.
4. رعایت شئون دانشجویی و اخلاقی.
5. رعایت مفاد آیین نامه و شیوه نامه شورای صنفی دانشجویان.
6. دارا بودن حداقل معدل کل 13 برای دانشجویان کارشناسی و معدل کل 15 برای دانشجویان کارشناسی ارشد.
7. مشروط نبودن نیمسال پیشین و یا نداشتن دو نیمسال مشروطی آموزشی غیر متوالی.
8.عدم عضویت در شورای مرکزی تشکلهای اسلامی دارای مجوز در موسسه.
9. مدت باقی مانده از دوران تحصیل با احتساب ترمی که در آن انتخابات برگزار می شود، کمتر از دو ترم نباشد.
تبصره1: دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی از ابتدای ورود به موسسه امکان شرکت در انتخابات را دارا می‌باشند.
تبصره2: در صورت هرگونه محکومیت قطعی عضو شورای صنفی در شورای انضباطی، عضویت وی لغو می گردد.