پنجمین کنفرانس فیزیک ریاضی ایران دانشگاه صنعتی قم

یکشنبه هجدهم آبان 1399 ساعت 9:23 ق ظ
پنجمین کنفرانس فیزیک ریاضی ایران دانشگاه صنعتی قم
اطلاعیه کنفرانس

“پنجمین کنفرانس فیزیک ریاضی ایران” روزهای دوشنبه 8، سه شنبه 9 و چهاشنبه 10 دی ماه 1399 هر روز از ساعت 17:00 الی 19:30 بطور برخط (on line)در بستر دانشگاه صنعتی قم برگزار می‌شود. هدف از برگزاری این کنفرانس گردآوری متخصصان حوزه فیزیک ریاضی به منظور به اشتراک گذاشتن یافته‌های علمی روز در این حوزه و همچنین آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان تحصیلات تکمیلی با پژوهش‌ها و پژوهشگران این حوزه پژوهشی است. لازم است تمامی شرکت‌کنندگان و مقاله‌دهندگان در کنفرانس، پرسشنامه الکترونیکی ثبت‌نام را در ‌نشانی (www.psi.ir/f/mathphy99) کامل کنند.

کمیته علمی
  • عباسعلی اکبر بیدختی، موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران
  • محمدرضا رزوان، دانشگاه صنعتی شریف
  • عادل رضایی اقدم، تمام  دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
  • رسول رکنی زاده، تمام دانشگاه اصفهان
  • شاهین روحانی، تمام دانشگاه صنعتی شریف
  •  مهدی سلیمانی، دانشگاه صنعتی قم
  • محمد مهدیشیخ جباری، پژوهشگاه دانش های بنیادی
  • وحید عظیمی موصلو، دانشگاه اصفهان
  • فرهنگ لران، دانشگاه صنعتی اصفهان
  • انوشه لطیفی، دانشگاه صنعتی قم (دبیر کنفرانس)
  • لاله معمارزاده، دانشگاه صنعتی شریف
 کمیته اجرایی
  • عبدالرضا رسولی کناری
  • عفیفه فریدونی
  • مونا گشتاسبی
  • انوشه لطیفی
تاریخ‌های مهم

• آخرین مهلت دریافت مقاله: 15 آذر 1399
  • آخرین مهلت ثبت نام : 30 آذر 1399
حق شرکت در کنفرانس:

• عضو انجمن  000/900ریال
  • دانشجوی عضو انجمن:  000/700ریال
  • دانشجوی غیرعضو انجمن:  000/800ریال
  • غیرعضو000 /000/1 ریال
 دانشگاه ها مکلف به پرداخت هزینه‌ی حق عضویت اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در انجمن ها هستند. (برای مشاهده خبر و بخشنامه مربوطه https://www.psi.ir/news2_fa.asp?id=1441)
 در صورت انصراف شرکت‌کنندگان، تا  یک هفته پیش از زمان برگزاری کنفرانس 10% حق ثبت‌نام کسر و در مدت زمان کمتر از یک هفته 30% حق ثبت‌نام کسر و مابقی به شرکت‌کننده بازگردانده خواهد شد.

نشانی کمیته علمی
  •     تهران، میدان انقلاب، خیابان کارگر جنوبی، کوچه مهدی‌زاده، شماره 5، واحد 8، طبقه 4
  •     تلفن: 66564850
  •     دورنگار: 66905247
  •     پست الکترونیکی کمیته علمی: latifi@qut.ac.ir
  •     وبگاه کنفرانس:  www.psi.ir/f/mathphy99
نشانی کمیته اجرایی
  • دانشگاه صنعتی قم، دانشکده علوم پایه، گروه فیزیک
  • تلفن 02536641601 داخلی 152 و 199
  • پست الکترونیکی کمیته اجرایی latifi@qut.ac.ir
توجه!
  1.  فرستادن مقاله، در مرحلۀ کامل کردن پرسشنامه الکترونیکی ثبت‌نام در کنفرانس امکان‌پذیر است.
  2. پرسشنامه الکترونیکی ثبت‌نام در کنفرانس باید به زبان فارسی کامل شود.
  3. چگونگی پرداخت هزینه‌های کنفرانس، در نامۀ پذیرش (با پست الکترونیکی) به آگاهی می‌رسد.
  4. اعضای انجمن فیزیک ایران لازم است در هنگام ثبت‌نام ابتدا با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور عضویت خود به سامانه الکترونیکی اعضای انجمن وارد شوند. (در صورتیکه عضو انجمن هستید و نام کاربری و کلمۀ عبور ندارید در صفحۀ ورود به سامانه، پرسشنامه درخواست نام کاربری و کلمه عبور را کامل کنید).
  5. عنوان و اسامی نویسندگان دقیقا بر اساس اطلاعات وارد شده توسط ارایه کننده در سامانه کنفرانس در گواهی درج خواهد شد و مسئولیت صحت آنها با ارایه دهنده است.
  6. تنها استفاده از حروف و اعداد فارسی و انگلیسی در عنوان مقاله مجاز است و  از به‌کار بردن نمادها و عبارت‌های ریاضی در عنوان اجتناب شود.