راه اندازی کمپین اهدای ماسک به همت کانون همیاران سلامت دانشگاه صنعتی قم

سه شنبه بیست و دوم مهر 1399 ساعت 11:51 ق ظ
 راه اندازی کمپین اهدای ماسک به همت کانون همیاران سلامت دانشگاه صنعتی قم
کمپین اهدای ماسک به همت کانون همیاران سلامت دانشگاه صنعتی قم با شعار من هم ماسک می زنم در سطح شهر قم انجام شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه:با توجه به شیوع روزافزون بیماری کرونا ، وضعیت قرمز و اضطراری شهر قم و همچنین بی توجهی  برخی شهروندان جهت رعایت پروتکل های بهداشتی ، کانون همیاران سلامت دانشگاه صنعتی قم در اقدامی نمادین با هدف  حفظ سلامت جامعه و فرهنگسازی  استفاده از ماسک در معابر عمومی، اقدام به اهدای ماسک و شاخه ی گل به شهروندان قمی نمودند.
 مسئول کانون همیاران سلامت دانشگاه صنعتی قم در خصوص راه اندازی کمپین من هم ماسک می زنم گفت:  ما با راه اندازی این کمپین قدم کوچکی در ادای مسئولیت اجتماعی مان برداشتیم تا ضمن فرهنگ سازی استفاده از ماسک و و تشویق شهروندان به رعایت پروتکل های بهداشتی ، کمک کوچکی به جامعه پزشکی استان قم کرده باشیم .
لازم به ذکر است گزارش خبری این کمپین از طریق خبرگزاری صدا وسیمای استان قم نیز پخش گردید.