فراخوان چهارمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان

چهارشنبه نهم مهر 1399 ساعت 8:38 ق ظ
فراخوان چهارمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قم؛ چهارمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان با هدف حمایت از ایجاد کسب‏ وکارهای مبتنی بر فناوری، نوآوری و تحقق اقتصاد مقاومتی و نیز با هدف تبدیل ایده‌ به ثروت، منتشر شده است.
این جشنواره با محوریت علوم پایه شامل( فیزیک،شیمی، علوم زیستی، زمین‌شناسی، ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر) برگزارمی‌شود.
امسال باتوجه به شیوع ویروس کرونا موضوع "تأثیر کرونا بر الگو زیستی" هم به موضوعات جشنواره اضافه شده‌ است که شرکت‌کنندگان می‌توانند علاوه بر ایده‌پردازی در یکی از حوزه‌های علوم پایه، در این بخش از جشنواره نیز شرکت کنند.
چهارمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان در ۳بخش ایده‌پردازان، تیم‌های با پتانسیل رشد، کسب و کارهای نوپا برگزار می شود. لازم به ذکر است که برگزیدگان این جشنواره که در اختتامیه ۹آذر ماه مشخص می شود ،علاوه بر دریافت اعتبار پژوهشی بنیاد نیکوکاری جمیلی، از شرایط ویژه‌ همراهی تا تجاری‌سازی ایده جهت ورود به اکوسیستم کارآفرینی و اقتصادی کشور نیز برخوردار خواهند شد.علاقمندان میتوانند با مراجعه به وب‌سایت جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان به آدرس www.ysf-persia.com نسبت به ثبت ایده خود اقدام کنند.
این فراخوان از ۱۸مرداد ماه آغاز شده است و تا ۱۸مهرماه ادامه دارد.