انعقاد تفاهم نامه همکاری فی ما بین دانشگاه صنعتی قم و اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان قم

سه شنبه چهارم شهریور 1399 ساعت 10:40 ق ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: تفاهم نامه همکاری فی ما بین دانشگاه صنعتی قم و اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان قم با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به منظور بهره برداری از آثار و ارزش های دفاع مقدس و ثبت حماسه جاودانه ایران اسلامی منعقد شد.
 در این تفاهم نامه که به همت مدیریت فرهنگی دانشگاه منعقد گردید، طرفین متعهد می باشند که در برگزاری کرسی های آزاداندیشی و نظریه پردازی با محوریت دفاع مقدس در دانشگاه، همکاری های لازم را داشته باشند. همچنین طرفین مکلف می باشند که از ایجاد کتابخانه تخصصی دفاع مقدس حمایت کنند. برگزاری مراسم بزرگداشت مقام شهدا، ایثارگران و جانبازان در مناسبت های مختلف با همکاری دو نهاد صورت گیرد.حمایت و پشتیبانی از توسعه درس 2 واحدی آشنایی با دفاع مقدس در دانشگاه از جمله دیگر تعهدات طرفین در این تفاهم نامه می باشد.
شایان ذکر است این تفاهم نامه به مدت 2 سال منعقد و اجرا خواهد شد.