دکتر رضائی نور دردیدار باکارکنان معاونت آموزشی: آموزش بعنوان پیشانی دانشگاه،همواره باید در ارائه خدمات نوین آموزشی وپژوهشی بعنوان رسالت اصلی دانشگاه،بدرخشد.

دوشنبه بیست و نهم اردیبهشت 1399 ساعت 10:56 ق ظ

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دیدار صمیمانه دکتر رضایی نور رئیس دانشگاه با کارکنان حوزه معاونت آموزشی درتاریخ 99/2/28در سالن جلسات حوزه ریاست، با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار گردید.
درابتدای این جلسه دکتر رضایی نور ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات ، برخورداری از فیوضات و رحمت الهی درایام باقی مانده ماه مبارک رمضان رابرای همه همکاران پرتلاش حوزه آموزش ازخداوند سبحان خواستار شدند.
ایشان درادامه با قدردانی از زحمات دکتر حیدری معاون آموزشی سابق دانشگاه انتصاب دکتر قنبری را به سمت معاونت این حوزه تبریک گفتندو ازفعالیت های شبانه روزی کلیه همکاران درطول سال گذشته وخصوصا ازخدمات شاخص آموزشی که از زمان شروع اپیدمی ویروس کرونا بصورت مجازی ارائه می گردد،تقدیر وتشکر نموده و افزودند آموزش بعنوان پیشانی دانشگاه، همواره باید در ارائه خدمات نوین آموزشی و پژوهشی بعنوان رسالت اصلی دانشگاه، بدرخشد.
درادامه این نشست دکتر قنبری معاون آموزش و پژوهشی دانشگاه با تشکر از اعتماد دکتر رضائی نور به ایشان، از فرصت ارائه شده برای برگزاری این جلسه تشکر نمودند و ابراز امیدواری کردند باتلاش همکاران، قدم های موثری دراین حوزه بر داشته شود.
مدیران وکارشناسان حاضر درجلسه نیز بابیان اقدامات وفعالیت های انجام شده نظرات پیشنهادی خود را درفضایی کاملا صمیمانه ارائه نمودند.دراین راستا دکتر نجفی سرپرست آزمایشگاه مرکزی با اشاره به اولویت بندی آزمایشگاه های کم برخوردار و رساندن آن ها به وضعیت مطلوب دریکسال گذشته ، دانشگاه صنعتی قم را دانشگاهی نوپا برشمرده و اظهار نمودند که ما باید بعنوان نسل اول دانشگاه تلاش مضاعفی درهمه حوزه داشته باشیم تا به ایده آل های دانشگاهی  درسطح ملی برسیم.
دکتر رضایی نور رئیس دانشگاه درپایان جلسه ضمن ابراز خرسندی از پیشنهادات ارائه شده، براستمرار این جلسات بصورت فصلی تاکید نموده و به برگزاری جلسه هیات اجرایی دانشگاه با کارکنان جهت پاسخگویی مسئولین به مسائل اعضای محترم غیر هیات علمی دانشگاه، درآینده ای نزدیک اشاره نمودند.