برگزاری دوره مجازی هم اندیشی اساتید و کارکنان دانشگاه های استان قم با موضوع تفسیر قرآن کریم

شنبه بیستم اردیبهشت 1399 ساعت 12:32 ق ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دوره هم اندیشی اساتید وکارکنان با موضوع تفسیر قرآن کریم(آسیب شناسی اخلاقی دانشگاهیان از منظر قرآن کریم) به همت دفتر نهاد دانشگاه صنعتی قم بصورت مجزا برای  کارکنان و اساتیدکلیه دانشگاه های استان قم برگزار گردید.
با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور و لزوم رعایت فاصله گزاری اجتماعی این دوره به صورت مجازی وبا‌ ظرفیت حدود ۳۵۰نفر از اساتید و کارکنان دانشگاه های استان قم برگزار شد.
مدرس این دوره حجت الاسلام و المسلمین دکتر حمید رضا قربانی مبین مسئول نهادرهبری دردانشگاه صنعتی قم بوده و با استقبال خوب کارکنان و اساتید دانشگاه ها نیز همراه شده است.
لازم به ذکراست تاکنون 2جلسه برای اساتید ویک جلسه برای کارکنان برگزار شده است وادامه جلسات نیز درجمعه هفته های آینده برگزار می گردد.