تشکیل دومین جلسه مجازی دبیران کانون های فرهنگی و هنری با حضور ریاست محترم دانشگاه

جمعه پنجم اردیبهشت 1399 ساعت 1:16 ب ظ
تشکیل دومین جلسه مجازی دبیران کانون های فرهنگی و هنری  با حضور ریاست محترم دانشگاه

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دومین جلسه هم اندیشی دبیران کانون های فرهنگی دانشگاه صنعتي قم در روز چهارشنبه ۳ اردیبهشت 1399 به مدت 2 ساعت در بستر سامانه الكترونيك دانشگاه برگزار شد.

در اين جلسه که آقایان دكتر رضایی نور ، دکتر مرجانی، دکتر  کریمی، حجت الاسلام طباطبایی  و دبیران کانون های فرهنگی  دانشگاه حضور داشتند، در خصوص موضوعات مختلفي نظير برگزاری انتخابات شورای مرکزی کانون های فرهنگی ، و برگزاری فعالیت های فرهنگی به صورت مجازی، برنامه ریزی بلند مدت برای آموزش مجازی و حمایت های لازم از کانون های فرهنگی بحث و تبادل نظر انجام گرفت و موارد جمع بندي شده به تصويب اعضا رسيد.

🔹 لازم به ذکر است گزارشی  ازفعالیت های انجمن ها توسط دبیر دبیران کانون های فرهنگی جناب آقای مهندس علی سیف  ارائه شد.دراین گزارش اظهارشد برخی از فعالیت ها؛ از جمله ضرب الایموجی، مسابقه کتابخوانی مدیر مدرسه، پادکست دانشجویی با موضوع غلبه بر مشکلات به صورت کشوری برگزار شده است .همچنین  در این ایام بیش از ۲۰مورد فعالیت فرهنگی از طرف کانون های فرهنگی به صورت مجازی برگزار شده است .