تشکیل دومین جلسه مجازی دبیران انجمن های علمی با حضور معاون و مدیر فرهنگی دانشگاه صنعتی قم

یکشنبه سی و یکم فروردین 1399 ساعت 11:55 ق ظ
به گزارش روابط عمومي دانشگاه ، دومین جلسه هم اندیشی دبیران انجمن های علمی دانشگاه صنعتي قم در روز چهارشنبه ۲۷ فروردين 1399 به مدت 2 ساعت در بستر سامانه الكترونيك دانشگاه برگزار شد.
در اين جلسه که آقاي دكتر کریمی و حجت الاسلام طباطبایی و دبیران انجمن های علمی دانشگاه حضور داشتند، در خصوص موضوعات مختلفي نظير برگزاری انتخابات شورای مرکزی انجمن ها، و برگزاری فعالیت ها علمی به صورت مجازی، برنامه ریزی بلند مدت برای آموزش مجازی و حمایت های لازم از انجمن ها بحث و تبادل نظر انجام گرفت و موارد جمع بندي شده به تصويب اعضا رسيد.
درادامه این جلسه گزارشی ازفعالیت های انجمن ها توسط دبیر دبیران انجمن های علمی، جناب آقای مهندس مالکی ارائه گردید.دراین گزارش مطالبی که بیان شدعبارتنداز؛ برخی فعالیت ها مانندآموزش نرم افزار RETscreen، وبینار دستاوردهای انقلاب کوانتومی نرم افزار آموزشی اتوکد، rewt ،etadst نرم افزار qamsو اکسل به صورت کشوری برگزار شده است و شرکت کننده هایی از دانشگاه های تهران .فردوسی مشهد ، خوارزمی و... شرکت کرده اند.مهندس مالکی اظهارنمودندکه در این ایام بیش از ۲۰مورد فعالیت علمی به صورت مجازی برگزار گردیده هست.