نخستین دفاع مجازی از پایان نامه کارشناسی ارشد دردانشگاه صنعتی قم برگزار شد.

پنجشنبه بیست و هشتم فروردین 1399 ساعت 10:16 ب ظ
نخستین دفاع مجازی از پایان نامه کارشناسی ارشد دردانشگاه صنعتی قم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، نخستین جلسه دفاع مجازی پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی قم، پنج شنبه 28 فروردین 1399 با حضور تعدادی از اساتید و دانشجویان برگزار گردید. در این جلسه آقای مهندس امیر خانجانی بیجارگاه دانشجوی گروه مهندسی عمران محیط زیست دانشکده فنی-مهندسی موفق شد از پایان نامه خود تحت عنوان "شبیه سازی انتشار آلودگی هسته ای در جو با استفاده از مدلهای پیش بینی وضع هوا" دفاع نماید. این پایان نامه تحت راهنمایی دکتر بایرامعلی محمدنژاد و مشاوره دکتر بهزاد لایق هیات علمی موسسه علوم جوی و اقیانوس شناسی سازمان هواشناسی به اتمام رسیده است. دکتر رضا فولادی فر هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر عبدالرضا کریمی و دکتر سید محمد دهقان نظارت بر این جلسه دفاع را بر عهده داشتند.
در پی شیوع کرونا و لزوم عدم حضور دانشگاهیان در دانشگاه، طبق مصوبه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، امکان برگزاری دفاعیات و تمام فعالیت‌های پژوهشی از جمله دفاع از سمینار، پروپزال، و گزارش‌های سه ماهه دانشجویان به صورت مجازی فراهم می باشد. در این راستا هیچ کدام از رویه‌ها، روال‌ها، قانون و مقررات قبلی تغییر نکرده، بلکه تنها شیوه برگزاری از حالت حضوری به حالت مجازی تبدیل شده است.