مسئول فناوری و اطلاعات دانشگاه صنعتی قم : تعطیلی کلاس ها خللی در روند آموزش دانشگاه ایجادنکرد.

پنجشنبه بیست و نهم اسفند 1398 ساعت 2:59 ب ظ

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ سرکار خانم مهندس فریدونی مسئول فناوری و اطلاعات دانشگاه صنعتی قم با بیان اینکه تعطیلی کلاس ها خللی در روند آموزش دانشگاه ایجادنکرده است، فعالیت‌های انجام شده در راستای خدمات رسانی بهتر به دانشجویان در زمینه آموزش های مجازی دانشگاه را تشریح نمودند:
1- راه اندازی نرم افزار ADOBE CONNECT جهت برگزاری کلاس مجازی و همچنین برخی جلسات داخلی معاونتها از قبیل جلسه انجمنها.
2- تجهیز سرور مورد نیاز با امکانات پردازشی، فضای ذخیره سازی و... جهت بهره مندی هرچه بهتر کاربران از نرم افزار.
3- فراهم کردن پهنای باند اینترنت مورد نیاز سرور برای جلوگیری از هرگونه اختلال.
4- طراحی و لینک کلاس مجازی در سایت دانشگاه، که در آن کلاسهای هر دانشکده تفکیک و طبقه بندی شده اند.
5- تهیه فایل راهنما ویژه اساتید و دانشجویان به صورت جداگانه و همچنین قرار دادن لینک فایل مورد نیاز نصب در سایت اصلی دانشگاه و برطرف کردن مشکل کاربران جهت اتصال به نرم افزار.
6- تعریف 250 کلاس درس به صورت مجازی و ارائه آن به اساتید محترم.
7- پشتیبانی از تمامی خدمات مربوط به سرویس آموزش مجازی بصورت 24 ساعته.
لازم به ذکر است تا به حال 248 کلاس از 250 کلاس برگزار شده است که بیشترین کلاس برگزار شده مربوط به روز دوشنبه مورخ 12/12/1398 می‌باشد که تعداد 90 کلاس برگزار شده است و میانگین کاربران هر کلاس حدود 20 نفر بوده است.
همچنین با توجه به عنایت وزیر محترم ارتباطات و فناوری مقدار 100 گیگ حجم مصرفی به کاربران اینترنت ثابت اختصاص خواهد یافت ولی بازهم از وزارت عتف پیگیر کاهش حجم مصرفی کاربران هستیم.
همچنین سرکارخانم مهندس فریدونی افزودند که دراین دانشگاه تمام امور آموزشی ازجمله: کلاس های اموزش مجازی،کلیه درخواست های دانشجویی (وام،تغذیه و...)از طریق میز خدمت الکترونیکی درحال انجام است وباتدابیر اندیشیده شده درشرایط کنونی حتی جلسات انجمن های علمی وسایر برنامه های فرهنگی ودانشجویی دراین دانشگاه ازطریق وب کنفرانس برگزار می گردد.
تصاویری از اساتید وکارکنان دانشگاه که دراین روزها از طریق آموزش مجازی و میز خدمت الکترونیکی درحال خدمت رسانی می باشند: