پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت دعوت از عموم مردم جهت شرکت در راهپیمایی دشمن شکن 22 بهمن

دوشنبه بیست و یکم بهمن 1398 ساعت 2:32 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر رضایی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم طی صدور پیامی از تمامی اقشار جامعه در هرچه با شکوه تر برگزار کردن راهپیمایی 22 بهمن دعوت کرد. متن کامل این پیام به شرح ذیل است:

والفجر، ولیال عشر
 چهل و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با چهل و یکمین روز درگذشت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی مصادف شده و این تقارن روح تازه ای از استکبارستیزی را در روح مردم انقلابی ایران اسلامی دمیده است.
بی تردید مردم فهیم و بصیر ایران با درک عمیق و درست از مقتضیات زمان ، با اتحاد و همدلی تحت لوای ولی امر مسلمین حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) با حضور گسترده خود در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن ، نقش شایسته خویش را در حمایت از انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت، به جهانیان نشان خواهند داد.
اینجانب از تمام اقشار جامعه به ویژه جامعه دانشگاهی صنعتی قم دعوت به عمل آورده تا یكبار دیگر با حضور پر شور و حماسی خود  صحنه ای دیگر از وحدت ملی را به تصویر کشیده ، تا بار دیگر دین خود را به امام راحل و شهدای گرانقدر انقلاب عزیزمان ادا کنیم.