پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم در پی شهادت جمعی از هموطنان سانحه هواپیمای مسافربری اوکراین

دوشنبه بیست و سوم دی 1398 ساعت 2:2 ب ظ

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی با ملت شریف ایران به ویژه خانواده های داغدار هواپیمای مسافربری اوکراین همدردی کرد. متن کامل این پیام به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
حادثه دلخراش شهادت جمعی از هموطنان عزیزمان در سقوط هواپیمای اوکراین در حالیکه کشور در آماده باش کامل بوده است و سرداران شجاع و دلاور سپاه پاسداران جمهوری اسلامی در حال زدن سیلی محکمی در دهان آمریکای جنایتکار بودند، یک خطای انسانی داغ جانکاهی را بر دل ملت شریف ایران گذاشت.
بی شک اتفاقات اخیر از جمله شهادت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی وحدت و همدلی ملت ایران را بیشتر می کند و تک تک مردم ایران در کنار خانواده های داغدار هستند و با این عزیزان ابراز همدردی می کنند تا دشمن نتواند کوچکترین خدشه ای به میهن عزیزمان و انقلابی که با خون شهیدان این چنین قدرتمند شده است، وارد کند.
اینجانب ضمن عرض تسلیت به محضر رهبر معظم انقلاب، خانواده های داغدار و ملت شریف ایران از خداوند متعال برای این شهیدان علو درجات و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل خواستارم.