به مناسبت شهادت‌حضرت‌زهرا(س) و سردار حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد

دوشنبه بیست و سوم دی 1398 ساعت 11:2 ق ظ

به گزارش‌ روابط‌عمومی دانشگاه: همزمان با شهادت حضرت زهرا(س) و شهادت سردار شهید قاسم سلیمانی مراسم سوگواری با حضور معاون سیاسی سپاه استان در نمازخانه دانشگاه صنعتی قم برگزار شد.
در این مراسم سرهنگ ساجدی معاون سیاسی سپاه استان قم شهید قاسم سلیمانی را از سرداران کم نظیر ایران اسلامی دانست و افزود: اینکه دشمن شبانه ‌سردارسلیمانی را به شهادت می رساند،نشان‌ از ترس او است. سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی متعلق به ایران و جهان اسلام نیست، بلکه متعلق به تمام انسانهای آزاده روی زمین است.
وی افزود: برگزاری مراسم یادبود در اقصی نقاط جهان برای این شهید همیشه جاوید، نشان دهنده‌ خدمات‌ او به جامعه بشریت است.همه‌می‌دانند که اگر سردار شهید قاسم سلیمانی‌نبود، امروز داعش و سایرگروه‌های‌ تکفیری در منطقه چه جنایت هایی می کردند.