پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت دهه بصیرت

دوشنبه نهم دی 1398 ساعت 8:12 ق ظ
پیام رئیس  دانشگاه صنعتی قم به مناسبت دهه بصیرت
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی دهه بصیرت را گرامی داشت .
 دکتر رضایی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی دهه بصیرت را گرامی داشت . متن کامل این پیام به شرح ذیل است:
باسمه تعالی
با وجود همه فتنه گری های دشمنان از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تا كنون، عشق به انقلاب چون درختی تنومند در دل های مردم ایران آن چنان ریشه دوانده است که هیچ توطئه ای نمی تواند  کوچک ترین خدشه ای به آن وارد کند.
در روزهای اخیر یک بار دیگر شاهد توطئه های دشمنان بودیم که با سوء استفاده از مشکلات معیشتی مردم، با زیر سوال بردن اصل نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و آسیب رساندن به اموال عمومی قصد اغتشاش و برهم زدن نظم جامعه را داشتند که با بصیرت و آگاهی ملت ایران نقشه های شومشان نقش بر آب شد.
 مگر دشمنان ما نهم دی ماه سال 1388را فراموش کرده اند؟ در این روز بزرگ ملت فهیم ایران عشق ورزی به میهن ، عشق به ولایت و بصیرت را به تصویر كشیدند. این روز برای دشمنان ما تداعی كننده یاس و شكست امپریالیست و هوشیاری و بصیرت ملت قهرمان ایران است.
اینجانب به نمایندگی از جامعه دانشگاهی ولایت مدار صنعتی قم ضمن گرامی داشت این روز بزرگ به سران و حامیان فتنه اعلام می كنم که ما با پیروی از رهنمودهای رهبر کبیرمان حامی همیشگی اسلام، قرآن و ولایت فقیه خواهیم بود.