مدیر پژوهش دانشگاه صنعتی قم از ثبت 4 اختراع جدید در این دانشگاه خبر داد

سه شنبه بیست و ششم آذر 1398 ساعت 9:22 ق ظ
مدیر پژوهش دانشگاه صنعتی قم از ثبت 4 اختراع جدید در این دانشگاه خبر داد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه:  دکترطالبی مدیر پژوهش دانشگاه صنعتی قم گفت: در سال رونق تولید دانشگاهیان صنعتی قم از تحریم ها و تهدید ها فرصتی کم نظیر ساختند.
وی گفت: با احداث اولین مرکز نوآوری در منطقه 4 توسط دانشگاه صنعتی قم، 12 طرح نوآورانه توسط اعضای هیات علمی این دانشگاه در حال اجرا است. همچنین با ایجاد باشگاه توانمندسازی استارت آپ ها(بتا) و ایجاد اولین فضای کار اشتراکی استان، بستر پژوهش برای اساتید و دانشجویان فراهم شده است. ثبت 4 اختراع در زمینه فنی و مهندسی توسط اعضای هیات علمی از جمله دیگر موفقیت های این دانشگاه است.
 مدیر پژوهش دانشگاه صنعتی قم افزود: اختراع دستگاه کشش دو محوری مسطح با مکانیزم عملگرهای مکانیکی متقارن برای حذف لنگر خمشی و حفظ مختصات مرکز نمونه توسط دکتر محمد صادق محبی استاد گروه مکانیک، اختراع دستگاه مبدل DC_DC غیر ایزوله _ افزاینده بدون ترانسفورماتور توسط دکتر مجتبی حیدری و دکتر سید محمد دهقان از اساتید گروه برق، اختراع سلف با راکتانس متغیر به روش تغییر چگالی شار مغناطیسی توسط دکتر احسان نجفی استاد گروه برق و  اختراع فیلم مخاط چسب با کال با رهایش کنترل شده بر پایه آلیاژ پکتین و پلی وینیل الکل  توسط دکتر علیرضا عزیزی استاد گروه پلیمر از جمله 4 اختراع  اساتید دانشگاه صنعتی قم در سال 1398 بوده است.