رئیس دانشگاه صنعتی قم در پیامی سالگرد حماسه ۱۶ آذر و روز دانشجو را گرامی داشت

شنبه شانزدهم آذر 1398 ساعت 1:52 ب ظ
رئیس دانشگاه  صنعتی قم در پیامی سالگرد حماسه ۱۶ آذر و روز دانشجو را گرامی داشت
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: رئیس دانشگاه صنعتی قم در پیامی سالگرد حماسه ۱۶ آذر و روز دانشجو را گرامی داشت: متن کامل این پیام به شرح ذیل است:
بسمه تعالی
فرا رسیدن شانزدهم آذرماه یادآور حماسه استکبار ستیزی دانشجویان است. دانشجویان مبارز شهید مهدی شریعت رضوی،  شهید احمد قندچی و شهید مصطفی بزرگ نیا با شهادتشان مسیر استکبارستیزی را برای همه جوانان روشن کردند.
مروربرگ برگ تاریخ  گواه آن است که دانشگاهیان، درراه پیروزی انقلاب اسلامی ، حضور مخلصانه داشتند و حتی جوانیشان را در این مسیر فدا کردند. امروز نیز دانشجویان با جهاد علمی و قطع وابستگیایران عزیزبه سایر کشورها تهدید و تحریم را به فرصت تبدیل می کنند. دانشجویان با دفاع و پیروی تمام قد از مقام معظم رهبری (مدظله العالی) سربلندی و جاودانگی ایران عزیز را به ارمغان می آورند.
 اینجانب فرا رسیدن روز دانشجو را که با وفات کریمه اهل بیت حضرت معصومه (س) مقارن شده است را گرامی داشته و امیدوارم دانشجویان عزیز با توکل به خداوند متعال ،توسل و تمسک به خاندان عصمت و طهارت و همت و تلاشی مضاعف در رشد علمی و معنوی موفق و موید باشند .