بازدید هیات نظارت و ارزیابی استان ازدانشگاه صنعتی قم

یکشنبه بیست و ششم آبان 1398 ساعت 1:58 ب ظ
 بازدید هیات نظارت و ارزیابی استان ازدانشگاه صنعتی قم
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: هیات نظارت و ارزیابی استان جهت بازدید و برگزاری جلسه در دانشگاه صنعتی قم حضور پیدا کردند و از نزدیک از قسمت های مختلف دانشگاه بازدید به عمل آوردند.
طی جلسه ای با حضور هیات رئیسه دانشگاه صنعتی قم  و اعضای هیات نظارت و ارزیابی استان، دکتررضایی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم به بیان دستاوردهای مهم دانشگاه پرداخت. وی  بهره برداری از میز خدمت الکترونیک، راه اندازی اولین باشگاه توانمند سازی استارت آپ ها در استان، راه اندازی اولین فضای کاراشتراکی استان، اجرای 12طرح نوآورانه توسط اعضای هیات علمی دانشگاه در اولین مرکز نوآوری منطقه 4کشور واقع در دانشگاه صنعتی قم، انتخاب دانشگاه صنعتی قم به عنوان دبیرخانه ستاد نانو در استان راه اندازی مرکز محاسبات سریع  را از مهم ترین دستاوردهای دانشگاه صنعتی قم  دانست.
دکتر رضایی نور درخصوص دستاوردهای فرهنگی دانشگاه گفت: انتخاب پایگاه بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم به عنوان موفق ترین پایگاه بسیج دانشجویی سپاه علی بن ابی طالب (ع) در نهمین جشنواره مالک الشتر، تشکیل هیات اساتید و کارکنان و برگزاری دوره های معرفت افزایی ویژه اساتید و کارکنان همراه با خانواده از جمله دستاوردهای فرهنگی این دانشگاه است.
درپایان هیات نظارت و بازرسی استان از قسمت های مختلف دانشگاه بازدید کردند.