پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت فرا رسیدن هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی جدید

شنبه سی ام شهریور 1398 ساعت 11:45 ق ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر رضائی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت فرا رسیدن هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی جدید پیامی صادر کرد. متن کامل این پیام به شرح ذیل است:
بسمه تعالی
اگر چه سال ها از جنگ تحمیلی می‌گذرد  ولی خاطرات دلاوری ها و از خود گذشتگی های شیر زنان و شیر مردان هشت سال دفاع مقدس، هرگز از یادها نخواهد رفت . جوانان دیروز با شهادتشان سربلندی و اقتدار ایران اسلامی را رقم زدند و جوانان امروز با جهاد علمی عزت و اعتبار این مرز و بوم را تضمین می کنند.
تقارن شروع سال تحصیلی با هفته شکوهمند دفاع مقدس بسیار نیکو است و می تواند سرآغاز یک حرکت پرشتاب علمی، فرهنگی و پژوهشی باشد که استقلال و آزادی ایران اسلامی را در عرصه های ملی و بین المللی دو صد چندان نماید.
بدینوسیله ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و ایام ماه محرم، آغاز سال تحصیلی جدید، ماه مهر را به پرچم داران علم و فرهنگ در جامعه دانشگاهی بویژه دانشجویان جدید الورود که قدم به عرصه مقدس دانشگاه نهاده اند، صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال برای همه این عزیزان پیروزی و بهروزی را مسئلت می نمایم.