ارتقای علمی دانشگاه صنعتی قم با جذب 8 هیات علمی مجرب

یکشنبه بیست و چهارم شهریور 1398 ساعت 12:22 ق ظ
ارتقای علمی دانشگاه صنعتی قم با جذب 8 هیات علمی مجرب
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: رئیس دانشگاه صنعتی قم از جذب 8 عضو هیات علمی جدید مجرب با هدف ارتقای علمی و پژوهشی این دانشگاه خبر داد.
دکتر رضایی نور گفت: کلیه مراحل قانونی جهت جذب 8 عضو جدید هیات علمی انجام شده است که با آغاز سال تحصیلی جدید مشغول به کار می شوند.
وی افزود با توجه به رشد کمی و کیفی دانشگاه هیات علمی های جدید برای هر سه دانشکده جذب شده اند که امید است با همت اساتید و همکاری دانشجویان، دانشگاه صنعتی قم بتواند با اجرای پروژه های صنعتی مورد نیاز استان و کشور گام موثری را در رشد و شکوفایی صنعت استان و رونق اقتصاد کشور بردارد.
رئیس دانشگاه صنعتی قم بیان داشت: اعضای هیات علمی جدید از اساتید نخبه و جوان دانشگاه های مطرح کشور می باشند. دکتر میثم یادگاری فارغ التحصیل رشته برق- کنترل از دانشگاه صنعتی امیر کبیر، دکتر مصطفی باغ شیخی مفرد فارغ التحصیل رشته مکانیک_ سیستم های انرژی از دانشگاه خواجه نصیر،دکتر روح الله بختیاری دوست فارغ التحصیل رشته  عمران _ سازه از دانشگاه صنعتی شریف، دکتر نرگس صادق زاده نخود بریز فارغ التحصیل رشته برق- کنترل از دانشگاه علم وصنعت، دکتر محمد رضا فتح اللهی فارغ التحصیل رشته برق – الکترونیک از دانشگاه خواجه نصیر، دکتر هادی حیدری فارغ التحصیل رشته مکانیک از دانشگاه صنعتی امیر کبیر، دکتر مجید محمدی فارغ التحصیل رشته  مهندسی شیمی از دانشگاه صنعتی امیر کبیر و مهدی تسخیری فارغ التحصیل رشته برق- مخابرات از دانشگاه علم و صنعت از اعضای جدید هیات علمی هستند.