راه یابی دانشجوی دانشگاه صنعتی قم به سومین کارگاه ملی رباتیک

چهارشنبه سیزدهم شهریور 1398 ساعت 11:21 ق ظ
 راه یابی دانشجوی دانشگاه صنعتی قم به سومین کارگاه ملی رباتیک
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: محمد حسین  اصغر نژاد دانشجوی ترم 5 فیزیک مهندسی دانشگاه صنعتی قم به سومین کارگاه ملی رباتیک راه یافت.
سومین کارگاه ملی رباتیک با هدف پرورش نیروهای نخبه و متخصص در حوزه رباتیک و ایجاد فضای همکاری جهت نشر هرچه بهتر الگوهای استاندارد رباتیک در سطح کشور توسط اتحادیه علمی دانشجویی رباتیک و مکاترونیک ایران تحت نظر وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری برگزار شد. این کارگاه دردو بخش آنلاین و حضوری برگزارشد. در بخش آنلاین از 528 نفر شرکت کننده 100 نفر از 23 دانشگاه به مرحله حضوری راه یافتند.

در بخش آنلاین مفاهیم اولیه رباتیک در سه بخش مکانیک ، الکترونیک و برنامه نویسی به صورت فیلم آموزشی و یادگیری تعاملی در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت.در بخش حضوری پس از گذراندن دوره های آنلاین و کسب امتیاز مورد نیاز ، برگزیدگان به دانشگاه میزبان این کارگاه (دانشگاه کردستان) دعوت شدند که درطول سه روز با حضور اساتید برجسته ایران آموزش های مورد نیاز  را در محورهای نتورک و ربات‌ها، هوش مصنوعی و ربات‌های صنعتی فرا گرفتند و به عنوان سفیران اتحادیه به دانشگاه ها معرفی شدند.