پیام تبریک رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت روز کارمند

دوشنبه چهارم شهریور 1398 ساعت 11:56 ق ظ
پیام تبریک رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت روز کارمند
به گزارش روابط عمومی دانشگاه : رئیس دانشگاه صنعتی قم در پیامی فرا رسیدن هفته دولت و روز کارمند را به کلیه کارکنان این دانشگاه تبریک گفت : متن کامل این پیام به شرح ذیل است:
همکاران ارجمند
چهارم شهریورماه «روز کارمند» ، یادآور زحمات انسان های شایسته ای است که هدفشان خدمت به مردم و ارتقای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
بدون تردید تلاش این قشر شریف در همه نهادها و سازمان ها ی مختلف زمینه‌ ساز توسعه و پیشرفت است .در مجموعه دانشگاهی صنعتی قم  نیز کارمندان جوان ، هدفمند و با انگیزه با تلاشی شبانه روزی جهت ارائه خدمات و ایجاد رضایت دانشجویان از هیچ کوششی دریغ نمی کنند.بی شک اگر همت بلند این عزیزان نبود، پیشبرد اهداف دانشگاه صنعتی قم میسر نمی شد.
اینجانب هفته دولت و روز کارمند که با نام و یاد شهیدان والامقام”رجایی” و “باهنر” مزین شده است را به تمامی کارکنان عزیز و همکاران گرانقدردانشگاه صنعتی قم که در راستای ارتقای این دانشگاه همواره در تلاش و تکاپو می باشند، تبریک عرض می نمایم و برای تمامی همکاران گرامی تندرستی، بهروزی و موفقیت روزافزون را از درگاه خداوند متعال خواستارم.