حضور رئیس دانشگاه صنعتی قم در سومین اجلاس ادواری اتاق اصناف قم

سه شنبه بیست و هشتم خرداد 1398 ساعت 11:51 ق ظ
حضور رئیس دانشگاه صنعتی قم در سومین اجلاس ادواری اتاق اصناف قم
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: سومین اجلاس ادواری اتاق اصناف مرکز استان در سالن همایش فرهنگ اتاق اصناف با حضور رئیس دانشگاه صنعتی قم ، هیات رئیسه اتاق اصناف و رؤسای اتحادیه های صنفی برگزار شد.
در این اجلاس دکتر رضایی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع رؤسای اتحادیه اصناف استان، به معرفی دانشگاه صنعتی قم پرداخت.
وی همکاری دوجانبه دانشگاه صنعتی قم و اتاق اصناف را باعث پیشرفت و بهبود مشکلات صنوف دانست و افزود: با توجه به آزمایشگاه های مجهز این دانشگاه از جمله آزمایشگاه های شیمی، پلیمر،قدرت و الکترونیک همچنین کارگاه های ماشین ابزار و اتومکانیک، صنوف می توانند ضمن ارتباط با اساتید و استفاده از امکانات این دانشگاه، مشکلات و معظلات خود را حل نمایند.
دکتر رضایی نور با اشاره به فعالیت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه صنعتی قم، شرکت صنوف در این دوره ها  را مفید دانست و افزود: این دوره ها با ارائه مدرک بین المللی می تواند موجب رشد کیفی صنوف شود.