رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی قیام 15 خرداد و رحلت جانسوز امام خمینی (ره) را گرامیداشت

دوشنبه سیزدهم خرداد 1398 ساعت 9:14 ق ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر رضایی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی قیام 15 خرداد و رحلت جانسوز امام خمینی (ره) را گرامی داشت. متن کامل این پیام به شرح ذیل است:
ضمن عرض تسلیت به مناست سالروز ارتحال جانسوز امام خمینی(ره) ، بی شک قیام خونین 15 خرداد، نقطه عطفی در شکل گیری و پیروزی انقلاب اسلامی ایران محسوب می گردد .
امام‌ خميني‌(ره)، يك‌ حقيقت‌ هميشه‌ جاوید‌ است‌ . جمهوری اسلامی ایران اقتدار و عظمتش را از نام خمینی کبیر برگرفته است.
 امام خمینی (ره)‌ هدفش زنده نگه داشتن نام اسلام، کلامش کلام قرآن و راهش راه حق و حقیقت بوده است. به همین دلیل است که ملتهاي‌ ديگر، حتي‌ ملتهاي‌ غيرمسلمان‌، تعاليم‌ انقلابي‌ آن‌ عالم ملکوتی را مايه‌ي‌ نجات‌ خود دانسته‌ و آزادي‌ و عزت‌ خويش‌ را در آن‌ يافته‌اند.
 اینجانب به نمایندگی از جامعه دانشگاهی صنعتی قم ضمن عرض تسلیت 14خرداد، سالروز رحلت جانسوز بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و شهادت یاران با وفایش در قیام خونین 15خرداد 1342 ، امیدوارم با پاسداری از آرمان های والای بنیان گذار جمهوری اسلامی و خون پاک شهدا و تحت لوای فرامین مقام معظم رهبری (مدظله العالی) شاهد اعتلای هر چه بیشتر این نظام مقدس و سرافرازی ایران اسلامی باشیم.