حضور پرشور جامعه دانشگاهی صنعتی قم در راهپیمایی روز جهانی قدس

جمعه دهم خرداد 1398 ساعت 4:38 ب ظ
 حضور پرشور جامعه دانشگاهی صنعتی قم در راهپیمایی روز جهانی قدس
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: جامعه دانشگاهی صنعتی قم همگام با مردم شریف  شهر علم و اجتهاد راهپیمایی روز جهانی قدس را از میدان آستانه به سمت مصلای قدس، میعادگاه نماز جمعه آغاز کردند.
 مسئولین ، اساتید و دانشجویان دانشگاه صنعتی قم از مسیرهای ۱۰ گانه به سمت میدان آستانه حرکت و دراین مکان اجتماع کردند.
در راهپیمایی روز قدس  امروز ، دانشگاهیان صنعتی قم با شوری خاص و وصف ناپذیر با مراجع عظام تقلید، علما، استادان، فضلا، طلبه‌های حوزه‌های علمیه، مسئولان و... همراه شدند .
 جامعه دانشگاهی صنعتی قم ضمن ابراز انزجار از جنایت‌ها و ادامه اشغالگری رژیم صهیونیستی، بار دیگر فریاد دفاع از مظلوم و مبارزه با ظلم و استبداد را سر دادند.
حضار با در دست داشتن تصاویر امام خمینی (ره)، رهبر معظم انقلاب و همچنین پلاکارد نوشته‌هایی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و اعلام انزجار از سران استکبار، با شعارهای «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل»، «ای رهبر آزاده آماده‌ایم آماده»، «خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست»، «یا ایها المسلمون اتحدوا اتحدوا»، «خامنه ای رهبر مسلمین است، وارث و افتخار مؤمنین است»، «ما پیروان حیدریم، فداییان رهبریم»، خواهان پایان اشغالگری در سرزمین فلسطین شدند.
در این راهپیمایی مردم  در مصلای قدس شهر مقدس قم تجمع و پس از قرائت قطعنامه و سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن اختری دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) در آئین نماز عبادی سیاسی جمعه  به امامت آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه کشور شرکت کردند.