رئیس دانشگاه صنعتی قم: با تکمیل پروژه های عمرانی فضای فیزیکی مناسب به کانون ها و انجمن های علمی دانشجویی اختصاص می یابد

یکشنبه بیست و نهم اردیبهشت 1398 ساعت 12:2 ق ظ
به گزاررش روابط عمومی دانشگاه: نشست صمیمانه دکتر رضایی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم با کانون ها و انجمن های علمی با هدف بیان نقطه نظرات،پیشنهادات و انتقادات در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد.
در این نشست دکتر رضایی نور ضمن تشکر از فعالیت های کانون ها و انجمن های علمی گفت: تمام تلاش مسئولین دانشگاه صنعتی قم ارتقای همه جانبه دانشگاه است که رفع مطالبات دانشجویان نیز بخشی از این مهم است.
وی افزود: با تکمیل پروژه های عمرانی در دانشگاه، فضای فیزیکی مناسب به کانون ها و انجمن های علمی دانشجویی اختصاص می یابد. امیدوارم با بهبود امکانات شاهد فعالیت های بیشتر کانون ها و انجمن های علمی باشیم.
در پایان نیز اعضای کانون ها و انجمن های علمی نقطه نظرات،پیشنهادات و انتقادات خود را با مسئولین در میان گذاشتند.