رئیس دانشگاه صنعتی قم با رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم دیدار کرد

شنبه بیست و هشتم اردیبهشت 1398 ساعت 1:59 ب ظ
رئیس دانشگاه صنعتی قم با رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم دیدار کرد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: رئیس دانشگاه صنعتی قم با رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت استان قم با هدف همکاری های هر چه بیشتر دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار دکتر رضایی نور ضمن اشاره به جایگاه استراتژیک استان وحضور شهرک های صنعتی در این استان، دانشگاه صنعتی قم را بازوی کمکی صنعت استان دانست و افزود: با توجه به اینکه طرح همیار صنعت برای اولین بار در کشور مطرح و اجرایی شده است،می تواند برای صنعت استان بسیار کارآمد باشد.
وی افزود: در این راستا سازمان صنعت، معدن و تجارت می بایست پل ارتباطی شرکت های صنعتی با دانشگاه صنعتی قم باشد. با این همکاری دوجانبه شرکت های صنعتی پس از معرفی به دانشگاه صنعتی قم می توانند از خدمات مرکز نوآوری این دانشگاه، کمک های تیم های همیارصنعت جهت رفع مشکلات صنعتی و گسترش تولید استفاده کنند.
در انتها مهندس سیجانی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم ضمن ابراز خرسندی از این دیدار به ظرفیت های بسیار خوب دانشگاه صنعتی قم اشاره کرد و افزود : با انعقاد تفاهم نامه همکاری و سوق دادن شرکت های صنعتی به سمت دانشگاه صنعتی قم می توان شاهد رونق تولید در استان باشیم.