گسترش همکاری های های دانشگاه صنعتی قم با اتاق اصناف استان

شنبه بیست و هشتم اردیبهشت 1398 ساعت 1:25 ب ظ
   گسترش همکاری های های دانشگاه صنعتی قم با اتاق اصناف استان
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه: رئیس دانشگاه صنعتی قم با رییس اتاق اصناف قم در خصوص گسترش همکاری دو جانبه دیدار و گفتگو کردند.
در این جلسه دکتر رضایی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم بر شناسایی کسب و کارهای زودباده تاکید کرد و افزود: با توجه به پتانسیل های بسیار خوب دانشگاه صنعتی قم با همکاری اتاق اصناف می توان کسب و کارهای زود بازده را در استان رونق داد که با تحقق این مهم به نوعی رشد و شکوفایی صنعت استان را می توان شاهد بود .
رئیس دانشگاه صنعتی قم با اشاره به وجود مرکز نوآوری فعال در دانشگاه صنعتی قم گفت: با همکاری اتاق اصناف، واحدهای صنفی می توانند با تعامل هر چه بیشتر با مرکز نوآوری دانشگاه صنعتی قم ،مشکلات و معضلات صنعتی خود را حل نمایند.
مهندس احمدلو رییس اتاق اصناف قم نیز گزارشی از تعداد واحدهای صنفی تحت پوشش و برنامه های آموزشی که توسط اتاق اصناف برای کسبه و صنوف پیش بینی و در حال اجرا می باشد ارائه و ارتقای سطح دانش علمی صنوف و لزوم بهره گیری از فن روز را مورد تاکید قرارداد.