پیام تبریک رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت روز روابط عمومی و ارتباطات

جمعه بیست و هفتم اردیبهشت 1398 ساعت 1:2 ب ظ
پیام تبریک رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت روز روابط عمومی و ارتباطات
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر رضایی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت روز روابط عمومی و ارتباطات پیام تبریکی صادر کرد. متن کامل این پیام به شرح ذیل است:
بیست و هفتم اردیبهشت ماه به عنوان روز ملی ارتباطات و روابط عمومی در تقویم کشورمان نشانگراهمیت و جایگاه والای روابط عمومی می باشد و همچنین فرصت ارزشمندی برای تقدیر و تشکر از زحمات و تلاش‏های صادقانه این عزیزان در عرصه روابط عمومی است.
بی شک روابط عمومی یک شغل نیست، یک هنر است . هنر برقراری ارتباط با سلیقه ها و دیدگاه های متفاوت، هنر دیدن و نوشتن. روابط عمومی ها شبانه روز در خدمت سازمان ها هستند و برای کمک به رشد، ارتقا و انعکاس اخبار و وقایع مهم سازمان ها می کوشند.
اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از تلاشگران این عرصه ، توفیقات روز افزون ایشان را از خداوند متعال خواستارم.