پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت سالروز میلاد حضرت علی اکبر علیه ‌السلام و بزرگداشت روز جوان

سه شنبه بیست و هفتم فروردین 1398 ساعت 3:10 ب ظ
 پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم  به مناسبت سالروز میلاد حضرت علی اکبر علیه ‌السلام و بزرگداشت روز جوان
به گزارش روابط عمومی  دانشگاه : دکتر رضایی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی سالروز میلاد حضرت علی اکبر علیه ‌السلام و روز جوان را تبریک گفت.
متن کامل این پیام به شرح ذیل است:
پیامبر اکرم (ص) :
خداوند جوانی را که جوانی خویش را در راه اطاعت از خداوند متعال بگذراند، دوست دارد.
حضرت علی اکبر(ع) به عنوان یک جوان آگاه ، با بصیرت و ولایت مدار ، الگویی شایسته برای جوانان ایران اسلامی است . جوانان ایران نیز به تاسی از قیام عاشورا و حضور دلاورانه حضرت علی اکبر (ع) در هشت سال دفاع مقدس آگاهانه در مقابل ظلم و استبداد ایستادگی کردند و دست متجاوزان را برای همیشه از ایران اسلامی کوتاه کردند.
 امروز نیز با وجود همه توطئه ها و نیرنگ ها جوانان ما با توکل به خداوند متعال، پیروی از منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) از تهدیدها و تحریم ها فرصت می سازند و اینگونه میهن عزیزمان را به رشد و شکوفایی می رسانند.
 اینجانب میلاد با سعادت حضرت علی اکبر(ع) و هفته جوان را به تمامی جوانان کشور عزیزمان ایران به ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان جوان دانشگاه صنعتی قم تبریک و تهنیت عرض نموده و موفقیت ، سربلندی، بهروزی و شادکامی جوانان ایران اسلامی را در مسیر رشد و اعتلای روز افزون نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از خداوند متعال مسئلت دارم .