پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت آغاز سال۱۳۹۸ هجری شمسی

پنجشنبه یکم فروردین 1398 ساعت 1:13 ب ظ
پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت آغاز سال۱۳۹۸ هجری شمسی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر رضایی نور رئیس دانشگاه صنعی قم با صدور پیامی سال ۱۳۹۸ هجری شمسی را تبریک گفت . متن کامل این پیام به شرح ذیل است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
یا مقلّب القلوب و الابصار یا مدبّر اللّیل و النّهار یا محوّل الحول و الاحوال حوّل حالنا الی احسن الحال
سال ۱۳۹۷ برای جامعه علمی کشور سال پرفراز و نشیب و البته پرباری بود. سالی که رشد علمی، پویایی پژوهشی و ارتقای حوزه علم و فناوری را در سایه رویکردهای مدیریت علمی و اخلاق مدار مقام عالی وزارت و شورای معاونین کارآمد و پرتلاش ایشان شاهد بودیم.
سال ۱۳۹۸که توسط مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به عنوان سال رونق تولید و جهاد اقتصادی و توسط ریاست محترم جمهور بعنوان سال تلاش مضاعف و انسجام ملی نامگذاری شده، سال فرصت ها است. در شرایط کنونی کشور، ارتقای آموزش عالی و اقتصاد دانش بنیان می تواند بهبود شرایط اقتصادی کشور را رقم بزند. دانشگاهیان با همت و تلاشی مضاعف دست در دست صنعتگران و کارآفرینان می توانند اشتغال زایی،بهبود اقتصاد ملی، استقلال هر چه بیشتر کشور و افزایش صادرات را به ارمغان آورند.
امیدوارم سال ۱۳۹۸ با نقش آفرینی هر چه بیشتر جامعه علمی و دانشگاهی در تولید و ارایه خدمات با کیفیت ایرانی شاهد توسعه و اعتلای جایگاه میهن عزیزمان باشیم.