متن پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم در خصوص حادثه تروریستی زاهدان

پنجشنبه بیست و پنجم بهمن 1397 ساعت 8:9 ب ظ
متن پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم در خصوص حادثه تروریستی زاهدان
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر رضایی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم  با صدور پیامی شهادت مرزبانان را در پی حمله تروریستی اتوبوس سپاه  پاسداران در محور خاش به زاهدان  تسلیت گفت. متن کامل این پیام به  شرح زیر است:
 بسم رب الشهدا و الصدیقین
 این روزها در حالی که چهل سال عظمت و  اقتدارجمهوری اسلامی ایران را جشن گرفتیم ،متأسفانه دشمنان قسم خورده ایران اسلامی نتوانستند موفقیت و  پیروزی انقلاب را ببینند.
 عملیات انتحاری و انفجار اتوبوس حامل مرزبانان که در منطقه ماموریتی خود حاضر و در حال برگشت از خاش به زاهدان بودند، کام شیرین ایرانیان را تلخ کرد.
 دشمنان ما تا امروز باید می‌فهمیدند که با تفرقه افکنی، توطئه، تحریم،تهدید و عملیات انتحاری نمی‌توانند خدشه ای به این انقلاب مردمی وارد کنند.
 اینجانب به نمایندگی از جامعه دانشگاهی صنعتی قم ضمن محکومیت این گونه رفتارهای ضد انسانی، این مصیبت جانگداز را به مقام  معظم رهبری( مدظله العالی)، ملت شریف و شهید پرور ایران و خانواده‌های داغدار تسلیت گفته و از خداوند متعال برای شهیدان این حادثه رحمت واسعه و برای مجروحان شفای عاجل خواستارم.