بخشی از دستاوردهای علمی و پژوهشی انقلاب اسلامی در نمایشگاه شکوه چهل ساله

دوشنبه پانزدهم بهمن 1397 ساعت 11:28 ق ظ
بخشی از دستاوردهای علمی و پژوهشی انقلاب اسلامی در نمایشگاه شکوه چهل ساله
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در راستای تبیین و نمایش دستاوردهای انقلاب اسلامی در استان قم و ارائه پیشرفت‌هایی که طی 40 سال اخیر در ایران صورت گرفته، نمایشگاه «شکوه چهل ساله» در قم از یکشنبه14/11/1397 در مصلای قدس افتتاح شد.
این نمایشگاه با حضور آیت‌الله سید محمد سعیدی امام جمعه قم و تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، بهرام سرمست استاندار قم، سعید زرندی، معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن، تجارت و جمعی از مدیران استانی افتتاح شد.
در این نمایشگاه که برای ارائه دستاوردهای انقلاب اسلامی برپا شده، 70 دستگاه اجرایی، نهاد فرهنگی، ارگان‌های ملی و حوزوی حضور دارند و با برپایی غرفه‌هایی مجزا، به معرفی دستاوردها و عملکرد خود در چهال سالگی انقلاب اسلامی پرداخته‌اند.
در حوزه آموزش و پژوهش دانشگاه صنعتی قم با ارائه دستاوردهای علمی و پژوهشی اساتید و دانشجویان این دانشگاه، نظر مسئولان و عموم مردم را به خود جلب کرده است.