رئیس دانشگاه صنعتی قم: اقدامات اولیه جهت پذیرش دانشجویان غیر بورسیه بین المللی در دست اقدام است

یکشنبه بیست و پنجم آذر 1397 ساعت 12:28 ق ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: به منظور گسترش ارتباطات علمی و دانشجویی در حوزه بین الملل اقدامات اولیه جهت پذیرش دانشجویان غیر بورسیه بین المللی در حال انجام می باشد. در این راستا مسئولین سازمان امور دانشجویان از قسمت های مختلف دانشگاه از جمله دانشکده ها، آزمایشگاه ها،کارگاه ها، خوابگاه های دانشجویی، سالن غذا خوری و... بازدید به عمل آوردند.

دکتر رضایی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم در این خصوص گفت: با فعالیت بیشتر در حوزه بین الملل علاوه بر درآمدزایی با ایجاد تعاملات دوجانبه می توان از ظرفیت های علمی، پژوهشی، دانشجویی و فرهنگی  سایر دانشگاه های خارج از کشور استفاده کرد.