هفتمین دوره دانش افزایی اساتید عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی قم برگزار شد

پنجشنبه بیست و دوم شهریور 1397 ساعت 10:28 ق ظ
هفتمین دوره دانش افزایی اساتید عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی قم برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: هفتمین دوره طرح دانش افزایی اساتید عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی قم به همت دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه با حضور دکتر گلشنی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ،دکتر رضایی نور رئیس دانشگاه ، حجت الاسلام والمسلمین شریفی دوست مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاهو دکتر کفایتمند غیور مشاور عالی رئیس دانشگاه برگزار شد.
در این رابطه دکتر آل عمرانی نژاد دبیر هم اندیشی دانشگاه صنعتی قم برگزاری دوره های دانش افزایی را یکی از کاربردی ترین ابزار آشنایی اساتید با دیدگاه ها و مولفه های سیاسی و اجتماعی نظام مقدس جمهوری اسلامی قلمداد کرد. وی گفت: رشد دینی ، فرهنگی و مذهبی اساتید در تربیت دانشجویان متدین ، متعهد و کارآمد بسیار مهم و موثر می باشد چرا که شخصیت علمی، اجتماعی و فرهنگی دانشجویان با الگوگیری از اساتید شکل خواهد گرفت.
دکتر آل عمرانی نژاد در خصوص هفتمین دوره دانش افزایی اساتید دانشگاه صنعتی قم افزود: این دوره با موضوع تاریخ علم و تمدن اسلامی طی سه روز در دانشگاه تفرش برگزار شد. تاریخ و جایگاه علم در زندگی بشر و  نقش اساتید در رشد علمی و فرهنگی دانشجویان از محورهای اصلی این دوره بوده است.