پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت گرامی داشت هفته دولت و روز کارمند

چهارشنبه سی و یکم مرداد 1397 ساعت 4:35 ب ظ
پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت گرامی داشت هفته دولت و روز کارمند
به گزارش روابط عمومی دانشگاه:  دکتر رضایی نور رئيس دانشگاه صنعتی قم طی پیامی فرا رسيدن هفته دولت و روز کارمند را تبريک گفت.
متن کامل این پیام به شرح ذیل است:
بسمه تعالی
هفته دولت بهانه ای برای تکریم و تجلیل از خدمتگزاران مردم و مقام شامخ شهیدان، رجائی و باهنر است. هفته دولت نمادي از وحدت مردم و دولت اسلامي است که پيشرفت و اقتدار ايران عزيز را  به ارمغان آورده است. به همین مناسبت همه ساله هفته اول شهریور ماه را به عنوان هفته دولت و روز ۴ شهریور ماه را به نام روز کارمند نام‌گذاری کرده اند.
بی شک موفقیت و پیشرفت هر سازمانی مرهون تخصص، تعهد و توانایی نیروی انسانی آن است که با از خودگذشتگی و تلاشی همیشگی ارتقای سازمان را تضمین می کند.
در پايان اينجانب ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهدای والامقام دولت به ويژه شهيدان رجايی و باهنر، هفته دولت و روز کارمند را به همه دولت مردان و کارمندان خدوم و متعهد به خصوص کارکنان دانشگاه صنعتی قم تبريک عرض نموده و پیشرفت روزافزون شما عزیزان را از خداوند متعال خواهانم.